GSM Switch

Uw betrouwbare partner voor mobiele reparaties en abonnementen!

Welkom bij GSM Switch in Boxmeer

Bij GSM Switch combineren we passie en expertise om u de beste service te bieden in telefoonreparaties en abonnementen. We luisteren naar uw behoeften en bieden oplossingen op maat. Uw tevredenheid is onze topprioriteit. Welkom bij uw lokale specialist in telefonie.

Reparaties

Snelle, betrouwbare reparatieservice voor smartphones – ervaren in het oplossen van diverse problemen.

Smartphones

Uitgebreid assortiment smartphones – advies op maat om het perfecte toestel te vinden.

Abonnementen

Hulp bij het kiezen en beheren van uw abonnement – voor optimaal telefoongebruik.

Meest voorkomende reparaties

Waarom kiezen voor GSM Switch?

Uw lokale expert in Boxmeer voor smartphones en abonnementen.

Ervaring

Vakkundige oplossingen voor alle soorten telefoonproblemen.

Klantgericht

Persoonlijke service afgestemd op uw behoeften.

Betrouwbaar

Gegarandeerde kwaliteit bij elke smartphone reparatie.

Professionele telefoonreparaties

Heeft u last van softwareproblemen, heeft u uw telefoon laten vallen en is het scherm of de batterij hiervan beschadigd? Bij GSM Switch in Boxmeer worden deze problemen efficiënt opgelost. Vertrouw op de uitgebreide ervaring en toewijding om de beste oplossingen te bieden.

Wij kunnen het scherm in de meeste gevallen gewoon vervangen en dat is ook nog eens zo gebeurd. Vaak al binnen een uurtje!

Abonnementenservice

Op zoek naar een nieuw telefoonabonnement of wilt u uw huidige abonnement aanpassen? GSM Switch in Boxmeer biedt deskundig advies en hulp. Wij staan klaar om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze.

GSM Switch
4.7
Gebaseerd op 93 beoordelingen
powered by Google
Hassan ShakeriHassan Shakeri
10:40 10 Apr 23
Ik ben door GSM Switch heel goed geholpen. Ik ben meerdere malen daar geweest. Wat ik zo goed vind is dat ze meedenken met de klant. Je wordt eerlijk behandeld. Bij GSM Switch weet je gewoon dat het goed zit. Ook als de kwaliteit niet naar wens is kan je terug en wordt je geholpen. GSM Switch staat voor duurzaamheid. Je weet zeker dat je voor lange tijd van je product kan genieten.
SiniSini
08:36 10 Apr 23
Goed geholpen erg behulpzaam en vriendelijk. Voorzien van de juiste informatie zowel voor mijn keus van mijn nieuwe iphone als provider. Mijn nieuwe telefoon was niet compleet zonder protectie glas en een bescherm hoes. Zodat ik hier nu extra lang plezier van kan hebben. Het personeel neemt de tijd en geeft de juiste info om mijn lastige keus makkelijker te maken echt een aanrader hier kom ik vaker terug.
Dennis KeijzersDennis Keijzers
13:45 05 Apr 23
Vriendelijke man, en altijd snel en goede service!! Altijd als er wat met me tellefoon aan de hand is weten ze het altijd netjes snel en voor een mooie prijs optelossen!! Super zaak
Kaya xKaya x
11:48 05 Apr 23
Super fijn geholpen! Denkt met je mee en is eerlijk. Ik blijf hier naar toe gaan met mijn telefoon.
js_loader

Kies GSM Switch in Boxmeer

Bij GSM Switch in Boxmeer begrijpen we de wereld van smartphones en abonnementen. Onze uitgebreide kennis, opgedaan uit jarenlange ervaring in de sector, stelt ons in staat om u een service van topkwaliteit te bieden die op uw behoeften is afgestemd. We zijn er trots op dat we betrouwbare oplossingen en diensten leveren die u kunt vertrouwen. Kies voor GSM Switch – uw partner voor al uw telefoon- en abonnementbehoeften.