Galaxy S23 Plus Reparatie | GSM Switch Boxmeer | Snel & Betrouwbaar
HomeReparatiesSamsungGalaxy S23 Plus

Galaxy S23 Plus reparatie

Is je gloednieuwe Samsung Galaxy S23 Plus beschadigd? Geen paniek! Bij GSM Switch, jouw lokale specialist, herstellen we je toestel met passie en expertise. Of het nu de camera, achterkant of speaker betreft, onze betrouwbare reparatieservice zorgt dat je Galaxy S23 Plus snel weer straalt. We bieden persoonlijke service en maatwerkoplossingen, binnen of buiten garantie.

galaxy s23 plus

Galaxy S23 Plus reparatie prijzen

Scherm (Origineel)

229,-

Heeft u een gebarsten of bekrast scherm? Geen zorgen, wij vervangen uw scherm snel en vakkundig! Met een origineel scherm weet u zeker dat uw toestel er weer uitziet en functioneert als voorheen.

Achterkant (Backcover)

89,-

Dient de achterkant van uw telefoon vervangen te worden? Voor iPhones leveren we een volledig nieuw behuizing. Voor Samsung gebruikers, kunnen we de achterkant afzonderlijk vervangen, mits het scherm onbeschadigd is.

Batterij

89,-

Ervaart u problemen met een batterij die te snel leegloopt of moeilijk oplaadt? Geen zorgen, wij vervangen graag uw batterij zodat uw telefoon weer optimaal functioneert.

Oplaadpoort

79,-

De oplaadpoort van uw telefoon, ook bekend als de USB-C- of MicroUSB-poort bij Samsung smartphones, en de Lightning-poort bij iPhones, speelt een essentiële rol in het functioneren van uw toestel.

Camera voor

69,-

Mocht de selfiecamera van uw toestel niet naar behoren functioneren, dan zal reparatie nodig zijn. Indien er echter een barst in de camera aanwezig is, is het belangrijk om te weten dat een volledige schermvervanging nodig is voor een correcte werking.

Camera achter

109,-

De achtercamera van uw toestel speelt een cruciale rol. Mocht deze niet meer naar behoren functioneren, dan kan een reparatie noodzakelijk zijn. Echter, bij een barst in het glas van de cameralens, zal het vaak nodig zijn het ‘Glas van de cameralens’ te vervangen. Indien dat niet mogelijk is, dient doorgaans de gehele achterkant vervangen te worden.

Luidspreker

69,-

Ervaart u ruis of ontbreekt er geluid uit de luidspreker van uw toestel? Wij staan klaar om deze te vervangen, zodat uw toestel weer kraakhelder geluid produceert.

Oorspeaker

79,-

De oorspeaker is de luidspreker die geluid produceert wanneer u uw telefoon tegen uw oor houdt tijdens een gesprek.

Reinigen

19,-

De oorzaak van de problemen met uw toestel is niet altijd een technisch defect. Soms is het eenvoudigweg vuil dat zich ophoopt tijdens het gebruik. In dat geval kan een grondige reinigingsbeurt de oplossing bieden. Wij staan klaar om u hierbij te helpen.

Waterschade

35,-

Is uw iPhone in het water gevallen en werkt deze niet meer? Wij kunnen uw toestel proberen te reinigen en te herstellen. Het is essentieel dat u het apparaat niet in rijst legt, probeert te föhnen, of aan de oplader hangt, aangezien deze acties de schade kunnen verergeren.

Prijsopgave

25,-

Voor een uitgebreide prijsopgave vragen we een kleine vergoeding. Echter, dit bedrag wordt in mindering gebracht op de totale reparatiekosten, mocht u besluiten de reparatie door ons te laten uitvoeren. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

No cure no pay! Als wij het probleem niet voor u kunnen oplossen, betaalt u niets. Echter, als u zelf besluit om na goedkeuring toch af te zien van de reparatie, dan brengen wij €25,- onderzoekskosten in rekening voor de tijd die we hebben besteed aan het inspecteren van uw toestel.

Met / Zonder
Afspraak

Binnen 2 uur Gerepareerd

12 maanden
Garantie

No cure
No pay!

Voor een Galaxy S23 Plus bent u bij GSM Switch in Boxmeer op het juiste adres.

Galaxy S23 Plus scherm reparatie
De meest voorkomende Galaxy S23 Plus reparaties staan hieronder vermeld zoals de scherm reparatie. De schade aan uw smartphone lossen wij binnen 30 minuten op. Wij gebruiken zo veel mogelijk originele en hoge kwaliteit onderdelen (OEM) voor een Samsung Galaxy S23 Plus reparatie.

Wij onderscheiden ons door een hoge mate van kwaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en service. Wij staan 6 dagen per week voor u klaar en kunnen direct je toestel repareren.

U kunt bij ons zonder afspraak terecht, wij helpen u direct. Wilt u liever een afspraak maken, dat is uiteraard ook mogelijk. Maak hierboven online een afspraak.

Afspraak inplannen

Samsung

Galaxy S23 Plus

galaxy s23 plus

Beter Model?
Nieuw Abonnement Nodig?