HomeZakelijk

GSM Switch: Uw Betrouwbare Partner voor Reparaties

Als hedendaagse professional wilt u altijd bereikbaar zijn voor uw klanten en partners. Het is een essentieel onderdeel van uw bedrijfsvoering. Defecte apparaten kunnen echter uw workflow onderbreken. Daarom biedt GSM Switch u als zakelijke klant een doorlopende service waar u op kunt vertrouwen, zodat u altijd online blijft.

Houd uw bedrijf op koers. Snel, dezelfde dag nog.

Grote hoeveelheden. Scherpe tarieven.

Het risico op defecte apparaten neemt toe naarmate ze intensiever gebruikt worden. Dat begrijpen wij. Daarom bieden we scherpe tarieven aan voor bedrijven en organisaties. Een zakelijk partnership met GSM Switch’s draagt bij aan uw productiviteit en uw budget.

Altijd een Expert Beschikbaar

Elke organisator kent het: defecte apparaten kunnen veel problemen veroorzaken. Maar niet bij ons. Bij ons krijgt u een persoonlijke accountmanager wiens doel het is om al uw zorgen weg te nemen. De accountmanager zal alle reparaties begeleiden, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijf.

Uw Vertrouwelijke Gegevens zijn Veilig

Bij GSM Switch zijn uw apparaten en data in vertrouwde en veilige handen. Wij volgen strikte procedures met betrekking tot persoonlijke en zakelijke gegevens, zowel vóór, tijdens, als na de reparatie. Voor meer informatie over onze privacystrategie, nodigen we u uit om een kijkje te nemen op onze website.

Betalen Op Rekening: Eenvoudig en Efficiënt

Plan uw betaling zoals u dat wilt. Wij bieden de mogelijkheid om op rekening te betalen, zodat u zelf het optimale moment kunt kiezen om de betaling in uw betalingsproces op te nemen. Wij zijn hier om uw leven makkelijker te maken.