iPad 7 (2019) Reparatie | GSM Switch Boxmeer | Snel & Betrouwbaar
HomeReparatiesAppleiPad 7 (2019)

iPad 7 (2019) reparatie

Is uw gloednieuwe Apple iPad 7 (2019) beschadigd? Geen paniek! Bij GSM Switch, uw lokale specialist, herstellen we uw toestel met passie en expertise. Of het nu de camera, achterkant of speaker betreft, onze betrouwbare reparatieservice zorgt dat uw iPad 7 (2019) snel weer straalt. We bieden persoonlijke service en maatwerkoplossingen, binnen of buiten garantie.

iPad 7 (2019) reparatie prijzen

Scherm (LCD)

189,-

Heeft u geen beeld of ziet u strepen op het beeldscherm van uw iPad? Kies voor ons A-kwaliteit scherm, een uitstekend alternatief voor het origineel!

Touchscreen (Glas)

119,-

Heeft u een gebarsten of bekrast scherm? Geen zorgen, wij vervangen uw scherm snel en vakkundig! Met een A-kwaliteit scherm weet u zeker dat uw toestel er weer uitziet en functioneert als voorheen.

Achterkant (Backcover)

369,-

Dient de achterkant van uw iPad vervangen te worden? Voor iPads leveren we een volledig nieuw behuizing, mits het scherm onbeschadigd is.

Batterij

159,-

Ervaart u problemen met een batterij die te snel leegloopt of moeilijk oplaadt? Geen zorgen, wij vervangen graag uw batterij zodat uw iPad weer optimaal functioneert.

Oplaadpoort

189,-

De oplaadpoort van uw iPad, ook bekend als de USB-C- of MicroUSB-poort bij Samsung tablets, en de Lightning-poort bij iPads, speelt een essentiële rol in het functioneren van uw toestel.

Camera voor

189,-

Mocht de selfiecamera van uw iPad niet naar behoren functioneren, dan zal reparatie nodig zijn. Indien er echter een barst in de camera aanwezig is, is het belangrijk om te weten dat een volledige schermvervanging nodig is voor een correcte werking.

Camera achter

229,-

De achtercamera van uw iPad speelt een cruciale rol. Mocht deze niet meer naar behoren functioneren, dan kan een reparatie noodzakelijk zijn. Echter, bij een barst in het glas van de cameralens, zal het vaak nodig zijn het ‘Glas van de cameralens’ te vervangen. Indien dat niet mogelijk is, dient doorgaans de gehele achterkant vervangen te worden.

Luidspreker

149,-

Ervaart u ruis of ontbreekt er geluid uit de luidspreker van uw iPad? Wij staan klaar om deze te vervangen, zodat uw toestel weer kraakhelder geluid produceert.

Reinigen

19,-

De oorzaak van de problemen met uw toestel is niet altijd een technisch defect. Soms is het eenvoudigweg vuil dat zich ophoopt tijdens het gebruik. In dat geval kan een grondige reinigingsbeurt de oplossing bieden. Wij staan klaar om u hierbij te helpen.

Waterschade

35,-

Is uw iPhone in het water gevallen en werkt deze niet meer? Wij kunnen uw toestel proberen te reinigen en te herstellen. Het is essentieel dat u het apparaat niet in rijst legt, probeert te föhnen, of aan de oplader hangt, aangezien deze acties de schade kunnen verergeren.

Prijsopgave

25,-

Voor een uitgebreide prijsopgave vragen we een kleine vergoeding. Echter, dit bedrag wordt in mindering gebracht op de totale reparatiekosten, mocht u besluiten de reparatie door ons te laten uitvoeren. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

No cure no pay! Als wij het probleem niet voor u kunnen oplossen, betaalt u niets. Echter, als u zelf besluit om na goedkeuring toch af te zien van de reparatie, dan brengen wij €25,- onderzoekskosten in rekening voor de tijd die we hebben besteed aan het inspecteren van uw toestel.

Met / Zonder
Afspraak

Binnen 2 uur Gerepareerd

12 maanden
Garantie

No cure
No pay!

Voor een iPad 7 (2019) bent u bij GSM Switch in Boxmeer op het juiste adres.

iPad 7 (2019) scherm reparatie
De meest voorkomende iPad 7 (2019) reparaties staan hieronder vermeld zoals de scherm reparatie. De schade aan uw smartphone lossen wij binnen 30 minuten op. Wij gebruiken zo veel mogelijk originele en hoge kwaliteit onderdelen (OEM) voor een Apple iPad 7 (2019) reparatie.

Wij onderscheiden ons door een hoge mate van kwaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en service. Wij staan 6 dagen per week voor u klaar en kunnen direct je toestel repareren.

U kunt bij ons zonder afspraak terecht, wij helpen u direct. Wilt u liever een afspraak maken, dat is uiteraard ook mogelijk. Maak hierboven online een afspraak.

Afspraak inplannen

Apple

iPad 7 (2019)

Beter Model?
Nieuw Abonnement Nodig?